EmailTwitterFacebookLinkedIn

CHDR als werkgever

Bij het CHDR willen we iedereen laten ervaren dat het mogelijk is een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van medicijnen en het verbeteren van geneesmiddelenonderzoek. We hebben een gezamenlijk doel. Bij alles wat we binnen het CHDR doen, laten we ons leiden door onze kernwaarden. Ze vormen een kompas voor hoe we omgaan met elkaar, proefpersonen en opdrachtgevers. Ze laten zien waar we voor staan en zeggen iets over onze intentie. 

Onze kernwaarden zijn: 

Samenwerken
We zijn een laagdrempelige organisatie en respecteren en waarderen elkaars inbreng. We inspireren elkaar door kennis, informatie en ideeën uit te wisselen. 

Innovatie
We stimuleren elkaar om steeds na te blijven denken over hoe we geneesmiddelenonderzoek nog beter kunnen maken. We onderzoeken nieuwe oplossingen en invalshoeken en houden elkaar scherp. We staan er ook voor open om van anderen buiten het CHDR te leren. 

Zorg en integriteit 
We hebben aandacht voor onze collega’s en klanten en zorgen voor onze proefpersonen. We kijken naar elkaar om, nemen tijd voor elkaar, luisteren en waarderen elkaar.  

Verschil maken
Verschil maken is wat het CHDR drijft. We zoeken actief waar we waarde kunnen toevoegen aan het geneesmiddelonderzoek dat we uitvoeren, om uiteindelijk behandelingen voor de patiënt te kunnen verbeteren. 

Toewijding
We zijn trots op ons werk en zetten ons ervoor in. We zijn betrokken, gaan voor het beste resultaat en zetten daar graag een stap extra voor. We zoeken actief naar plezier in ons werk en delen dat graag met elkaar. 

Waar ga je werken? 

Onze hoofdlocatie vind je aan de Zernikedreef, midden op het Leiden Bio Science Park. Dit is op loopafstand van Leiden Centraal. In ons state-of-the art onderzoekscentrum vinden de onderzoeken plaats en verblijven dus onze proefpersonen. Ook hebben we er een laboratorium en doen we hier de dataverwerking. In het restaurant staat elke dag een goed verzorgde en gezonde lunch klaar. 

Op ons moderne kantoor aan de Bargelaan, direct naast het station van Leiden, werken onze ondersteunende afdelingen, zoals HR, Finance, Quality Assurance en de recruitmentafdeling voor de werving van proefpersonen. Je vindt hier tevens ons eigen keuringscentrum. 

We organiseren ook veel sociale activiteiten voor medewerkers. Zo is er elke vrijdagmiddag de mogelijkheid om mee te borrelen, wordt er een zomer BBQ georganiseerd en hebben we een legendarisch kerstdiner. Ook vindt er jaarlijks een Ardennentrip plaats en organiseren we een skireis. 

Wat kun je van ons verwachten? 

Je komt te werken in een jong en gedreven team met diverse achtergronden. We werken samen aan een gemeenschappelijk doel. We willen daarom een laagdrempelige organisatie zijn met een informele communicatie. 

We vinden het belangrijk dat iedereen die bij het CHDR werkt, op de hoogte blijft en betrokken is bij waar we aan werken. Daarom organiseren we eens in de zoveel tijd bijeenkomsten waarin het bestuur alle medewerkers vertelt over de laatste ontwikkelingen. Tussendoor worden lunch meetings en pizza avonden georganiseerd waarin teams elkaar op de hoogte houden van waar ze mee bezig zijn en medicijnen die getest zijn. Tijdens onze vrijdagmiddagborrels mag je over werk praten maar bespreken we natuurlijk ook de weekendplannen. 

Daarnaast worden je OV-kosten tot 100% vergoed of kun je voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen. Je bouwt een goed pensioen op en naast een vakantietoeslag ontvang je ook nog een eindejaarsuitkering.