EmailTwitterFacebookLinkedIn

ICT'er

Onze organisatie implementeert de nieuwste technologie en de transitie naar de cloud. Naast de cloud transitie implementeren we ook nieuwe manieren van data acquisitie en analyse (Big Data en Artificial Intelligence). Dit integreren we dan in een stabiele en veilige hybride infrastructuur. Wij zoeken mensen die hier hun verantwoordelijkheid en uitdaging zien! 

Als ICT’er ben je de technische held die zorgt voor de ontwerp, implementatie, en beheer van IT-infrastructuur oplossingen. Je bent gedreven, betrouwbaar, leergierig en geïnteresseerd in het werkgebied van CHDR. Dit is een baan met veel variatie en uitdagingen, ideaal als je een volgende stap in je carrière wilt maken. 

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van solide technische oplossingen en daarna ook de implementatie. Daarnaast zal je deelnemen aan technisch onderzoek en ontwikkeling om voortdurende innovatie binnen het IT-landschap mogelijk te maken. Ook zul je fungeren als sparringpartner van methode ontwikkeling en de research staff voor nieuwe applicaties. 

Benieuwd welke vacatures we momenteel hebben voor ICT’ers? 

Naar onze vacatures!