EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verpleegkundige

Werken als verpleegkunde krijgt bij het CHDR een hele nieuwe dimensie. Je werkt niet meer met zieke mensen waarbij de zorg voorop staat, maar je werk draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek. Je voert nog steeds medische handelingen uit, soms zelfs meer dan in het ziekenhuis. Zo meet je bijvoorbeeld regelmatig de bloeddruk, maak je hartfilmpjes, breng je een canule in en neem je bloed af. Alles draait daarbij om de resultaten. Het goed laten verlopen van het onderzoek ligt zo in jouw handen. 

Zo komen verpleegkunde en wetenschap samen. Als je iets langer bij het CHDR werkt kun je ook betrokken zijn bij de voorbereiding van een onderzoek. Als ‘study nurse’ bespreek je met de arts-onderzoeker de inrichting van het onderzoeksproces. 

Bij het CHDR gaan we altijd voor de beste onderzoeksresultaten. Jij draagt hieraan bij door nauwkeurig en accuraat te werken. Daarnaast heb je oog voor de proefpersonen die voor kortere of langere tijd bij ons verblijven. Je werkt zowel met gezonde vrijwilligers als patiënten, die ieder een eigen benadering nodig hebben. We vinden het belangrijk dat proefpersonen zich bij ons thuisvoelen.  

Onze verpleegkundigen geven vaak aan dat werken binnen geneesmiddelenonderzoek fysiek en mentaal minder zwaar is dan in een traditionele zorgomgeving. Je komt te werken in een gezellig team met zo’n 60 andere verpleegkundigen. We bieden je mogelijkheden je verder te ontwikkelen in verschillende werkgroepen of via nevenactiviteiten. 

Is werken als verpleegkundige in de wereld van geneesmiddelenonderzoek echt wat voor jou? Kijk dan snel of we momenteel een vacature hebben. 

Naar onze vacatures!