EmailTwitterFacebookLinkedIn

Laboratorium Analist

Wie zijn wij?  

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in het Leiden Bio Science Park. Sinds de oprichting in 1987 is het CHDR uitgegroeid tot een innovatief instituut op het gebied van klinische geneesmiddelontwikkeling. We doen hier jaarlijks tientallen onderzoeken bij gezonde proefpersonen en patiënten. We werken nauw samen met universitaire medische centra, grote ziekenhuizen en met wetenschappers over de hele wereld. Dit doen we met in totaal zo’n 300 vaste collega's. Ook werken er meer dan 100 studenten om ons te helpen en werkervaring op te doen. 

Hoe ziet de functie eruit?  

In de functie van laboratorium analist verricht je verschillende laboratoriumhandelingen. Denk hierbij aan het uitvoeren van drugs- en zwangerschapstesten, het verwerken van biologische samples, het kalibreren van apparatuur, en monsteranalyses (bv. met flow cytometry en celkweek). De werkzaamheden worden afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring maar vinden altijd plaats conform de GCP richtlijnen. 

Wat verwachten we van jou? 

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol vragen wij ervaring in een laboratorium op MBO of HBO niveau. Beheersing van de Engelse taal, ervaring met flow cytometry en ervaring met een LIMS systeem (bijvoorbeeld LabWare) zijn een pré. Verder pik je zaken snel op, ben je accuraat, en hecht je belang aan kwaliteit. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en bereid om avond, nacht en weekenddiensten te werken. 

Wat bieden wij?  

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team in een dynamische en snelgroeiende organisatie. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Daarnaast bieden we je een jaarcontract voor 32 uur per week (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd) en 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur). Je ontvangt naast 8% vakantietoeslag ook een eindejaarsuitkering van minimaal 3,8% en maximaal 12%. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordeling een (elektrische) fiets aanschaffen. 

Sollicitatie  

Dus heb je een MBO of HBO werk- en denkniveau, meerdere jaren relevante ervaring in het lab en herken je je in het geschetste profiel van laboratorium analist bij CHDR? Sollicteer dan via de groene knop 'Solliciteren'. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique van der Linden, Team Leader Laboratory via 071- 5246434. Voor deze functie vragen wij ook een referentie.

Acties