EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verpleegkundige

CHDR is opzoek naar verpleegkundigen (hbo-v of mbo-v)!

Wie zijn wij?  

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in het Leiden Bio Science Park. Sinds de oprichting in 1987 is het CHDR uitgegroeid tot een innovatief instituut op het gebied van klinische geneesmiddelontwikkeling. We doen hier jaarlijks tientallen onderzoeken bij gezonde proefpersonen en patiënten. We werken nauw samen met universitaire medische centra, grote ziekenhuizen en met wetenschappers over de hele wereld. Dit doen we met in totaal zo’n 300 vaste collega's. Ook werken er meer dan 100 studenten om ons te helpen en werkervaring op te doen. 

Hoe ziet de functie eruit? 

Na de inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het herhaaldelijk uitvoeren van medische handelingen bij proefpersonen binnen de verschillende klinische studies. Zo meet je bijvoorbeeld regelmatig de bloeddruk, maak je hartfilmpjes, breng je een canule in en neem je bloed af. Het goed laten verlopen van het onderzoek ligt in jouw handen en je draagt dus direct bij aan de resultaten. Als verpleegkundige heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen richting study verpleegkundige. We betrekken je nog dieper bij de voorbereiding en vragen je mee te denken over de opzet en uitvoering van het onderzoek.  

Binnen het klinisch onderzoek bij CHDR is het opleveren van hoogwaardige resultaten essentieel. Jij draag hieraan bij door nauwkeurig en accuraat te werken. Daarnaast hebben we oog voor de proefpersonen die voor kortere of langere periode bij ons verblijven. Je werkt hier zowel met gezonde vrijwilligers als patiënten, die ieder een eigen benadering nodig hebben. We werken in onze niet-hiërarchische organisatie intensief samen met andere afdelingen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen. 

Samenwerken betekent voor ons ook flexibel zijn. Je werkt volgens dienstroosters in dag-, avond- en nachtdiensten. Binnen die diensten is de werkdruk heel wisselend en verwachten we dat je flexibel kunt omgaan met de invulling van de diensten. Die flexibiliteit past bij onze manier van werken: je krijgt veel vrijheid in en rond je werk. 

Wat verwachten we van jou? 

Voor het succesvol vervullen van deze posititie heb je een afgeronde opleiding Verpleegkunde (mbo of hbo) en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je werkt accuraat, bent geïnteresseerd en (positief-)kritisch. Je kunt je eigen kwaliteiten benoemen en durft te reflecteren op je eigen handelen. Je bent teamgericht en begrijpt dat feedback noodzakelijk is voor een goed functioneren als verpleegkundige én als team. Daarnaast ligt je passiet bij het uitvoeren van medisch-technische handelingen met oog voor onze proefpersonen. Je voelt je beter thuis in de wereld van geneesmiddelonderzoek dan in een traditionele zorgomgeving. 

Wat bieden wij? 

Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, met 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur) per jaar. Als je eenmaal goed bent ingewerkt, behoort ook doorgroei tot study verpleegkundige tot de mogelijkheiden. Je werkt wisselende diensten waarbij je buiten de normale werktijden onregelmatigheidstoeslag ontvangt. Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds ABP, en naast 8% vakantietoeslag ontvang je ook een eindejaarsuitkering van minimaal 3.8% en maximaal 12%. Het CHDR is goed bereikbaar want station Leiden Centraal ligt op 10 minuten lopen. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen. 

Sollicitatie  

Geïnteresseerd? Solliciteer dan via de groene button 'Solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met 071-5246400 en vragen naar de aanwezige teamleader Clinical Research Unit. Voor deze functie vragen wij ook twee referenties.

Acties